Selasa, 13 November 2012

40

0111AM/14 November, saya pulang dari Mc Donald's. Setelah terinspirasi melihat grup-grup fanatik bola sepak, remaja bertubuh rendang yang bertugas sebagai pelayan, gadis berhijab yang bertugas sebagai cashier dan memorial penjenamaan semula Mcd yang, yang agak 'meriah' ditambah montaj lagu yang berdegup-kencang, saya sedar, yang saya bukan hanya perlu matang membuat keputusan/pilihan. Tetapi juga harus matang untuk menerima hasil keputusan/pilihan dan menerima dengan redha bahawa saya masih lagi single.

Ihicks!


7 ulasan:

  1. hari ni single, esok siape tahu... ihikhik...

    BalasPadam
  2. kalau kau selalu ke McD mungkin jodoh kau ada kat situ. perhati lebih deep lagi.

    BalasPadam
  3. Ghost, aku rasa jodoh aku dgn makwe orang. (contohnya) mcm si El ni. ihiks.

    BalasPadam
  4. Wei, gua single jugak lah. Kahkahkahkahkahkah

    BalasPadam